donderdag 11 april 2013

Even weer wat laten horen (lezen)

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik mijn laatste blogpost schreef... :( Jammer genoeg komt me de laatste tijd niet zo veel uit de handen. Talloze projectjes al begonnen en weer aan de kant gelegd... Het lukt me eigenlijk maar niet om dingetjes af te maken... Inmiddels heb ik het haakvirus wel weer te pakken (dat was vorige week ver te zoeken). Maar ik heb nog niet echt de energie gevonden om veel achter de computer te zitten...

Op Paasmaandag hadden we met z'n allen afgesproken om 's morgens een bakkie koffie te doen bij mijn vader. Mijn man zou mijn zusje met haar gezin ook ophalen. We hadden rond 10 uur afgesproken, want mijn vader moest 's middags werken (hij werkt in 5 ploegen...). Komen we bij mijn vader... heeft hij een vrije dag genomen om met ons door te brengen. Zo lief!!!
Omdat ik een cadeautje voor Anouk en Sophie had gingen die mee richting mijn vader. Ook maakte ik voor mijn zusje nog een theekip... Maar die moest ze weer inleveren... De schoonouders van mijn jongste zusje openden namelijk hun theetuin Halte Leppedijk. En omdat we spontaan bedachten dat we daar 's middags wel even met zijn allen een kijkje konden nemen, werd de theekip opnieuw ingepakt om toch iets te kunnen geven. Dus lief zusje van mij: De theekip hou je nog tegoed ;)

Hello Kitty voor Anouk, Teckel voor Sophie, Theekip voor de theetuin...:
 
Vorige week vond ik ook de retourenvelop van de Graasj in de bus. Deze kreeg ik retour voor de stofjes die ik opgestuurd had. *Hier* lees je meer over de swap. Heel erg bedankt voor de leuke spulletjes!!!
 


Vrijdag zijn manlief, de meiden en ik ff snel naar de Euroland en de Boekenvoordeel geweest om oefenboekjes voor Amy te halen. (Woensdag 2 boekjes gekocht bij de Aldi (voor 3-4 jaar en 4-5 jaar) en die had ze gelijk alweer uit...) Natuurlijk heb ik ook weer wat garen (2 bolletjes) gekocht, kon het niet laten. Ook voor Amy hebben we een knutselpakketje gekocht... Dit zou ik dan samen met haar gaan doen (zaterdagmiddag). Er werd voor een borduurpakketje gekozen van een eenhoorn... Erg moeilijk voor een driejarige... Maar ze vindt het geweldig om zo saampjes te doen... We zijn nog niet echt opgeschoten (het gaat erg langzaam als een driejarige alles zelf wil doen). Hier een paar foto's voor een impressie (inmiddels is ze naar de kapper geweest ;) ):En wat doet mem op zondagmorgen... Juist ja haken... En Amy wil dat ook graag doen... Ik hield haar hand vast om de naald goed vast te houden... de rest deed ze praktisch helemaal zelf!Nou en dan ben ik maandag voor controle geweest bij de arts voor mijn oksel. Ze (vrouwelijke dokter, niet mijn eigen) was eigenlijk verbaasd dat ik weinig last had gehad en dat alles er zo mooi uitzag. Die bulten die nu nog onderhuids zitten zijn een reactie van het lichaam op de operatie en verdwijnen vanzelf weer. Dit kan 3 maanden tot een half jaar duren en dan moet ik uiteindelijk een "strakke" oksel hebben. Dus nu geduld uitoefenen dus... Het blauwe is nu bijna helemaal weg en die onderhuidse bulten zijn niet echt pijnlijk meer. Dus... vanmorgen maar opnieuw een gewone bh geprobeerd... En hij kan weer aan! Eindelijk! Wat zit dat heerlijk! 
 

1 opmerking:

  1. Jammer dat de kip gelijk weer afgestaan moest worden. Ach, haar nogmaals haken is geen straf, ik vind haar ontzettend leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik lees ze met heel erg veel plezier!

Liefs van Marieke