donderdag 28 maart 2013

Fijne Paasdagen


Langs deze weg wil ik al mijn volgers en mijn bloglezers een heel fijn paasweekend toewensen!



Ik zal jullie ook gelijk maar even over mijn operatie vertellen. Alles is gisteren goed verlopen. Ik mocht zelfs gisteravond alweer naar huis! Vandaag heb ik ook geen extra paracetamol nodig gehad... dus dat gaat allemaal de goede kant op! Morgen mag het verband eraf. Ik ben wel benieuwd hoe mijn oksel er nu uit zal zien... Er heeft toch vanaf mijn 12 levensjaar een grote bult onder gezeten... Ik ben nu 32... dus reken maar uit...


Op Facebook deed ik mee met een leuke deel en win actie van Mijn Strijksatijn. Jammer genoeg voor de eigenaaresse kwamen er maar weinig reacties... Alleen die van mij. Maar ze was wel zo aardig om mij alsnog een strijkapplicatie uit te laten zoeken. Het werd deze (ik heb haar afbeelding even geleend, want heb er (nog) geen foto van gemaakt...):

Bij elke €10 die je besteed krijg je een gratis strijkapplicatie en je kan ook je eigen ontwerpen laten maken bij haar! Dus misschien ook iets voor jullie?! Ik ga zeker eens applicaties ontwerpen met mijn gehaakte dieren. En daar wil ik ook nog wel een keertje kaartjes van ontwerpen.



6 opmerkingen:

  1. Fijn dat de operatie goed gelukt is, en wat een leuke applicatie...

    Fijne paasdagen

    Lieve groetjes :))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed om te horen dat de operatie achter de rug is en dat het (tot nu toe) meevalt! Beterschap en vooral heel fijne Paasdagen toegewenst.
    Ik hoop dat je snel weer aan de haak kunt ;)

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat het goed gaat.
    Ik wens jou ook fijne paasdagen!
    grieten cream@
    kadoideeblog.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke applicatie, ik zal eens bij haar gaan kijken!! Veel beterschap met je oksel, hopelijk blijf je 'pijnvrij'!! Jij ook fijne Paasdagen!! Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijn dat je operatie zo goed is gegaan. Hoop dat je snel weer alles kan. Ikzelf heb ooit iets weg laten halen onder mijn oksel en kreeg toen last van bindweefsel. Dus blijf vooral goed bewegen...(wanneer het weer mag) ander word je arm weer stijf.
    Hou je haaks! En fijne pasen.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik lees ze met heel erg veel plezier!

Liefs van Marieke