zondag 31 maart 2013

Paasswap

Ik ben op Facebook lid van de groep Dutch Crochet Swaps. Voor wie van swappen houdt is dit echt een aanrader!

Nu zo rond Pasen was er een Paasswap. Een kleine swap die door de brievenbus moest passen. De bedoeling was dat iedereen rond de 25ste de spullen op de post deed en dat we de envelop allemaal vandaag gingen openen.

Dit kreeg ik:
Helemaal zelf bedacht door de maakster, Marianne. Ik ga er een slinger van maken en dan kan ik ze elke keer met Pasen gebruiken (alleen zal het wel na deze Pasen worden, want Amy is met de paashaasjes aan de haal gegaan...)

En dit heb ik verzonden:


















Vrijdag toch nog maar snel een bestelling gedaan bij de Hobbydoos, want ik wist al dat mijn wit op zou gaan dit weekend... Was namelijk van plan om 2 theekippen te maken. Jammer genoeg vlot het nog niet zo en wordt het eentje... Die krijgt mijn zusje morgen. Dan krijgt mijn schoonmoeder de theekip wel voor de verjaardag.
Dit is er (gisteren) weer bij mijn voorraad(je) gekomen:

 
Phildar Partner 6 om Klaartje uit Haakparty op de Boerderij af te maken en babymutsjes e.d. te maken voor New Born Shoots bij Riktoyou.
Wat wit en zwart van Phildar Phil Coton 3... nog geen doel voor... (Wil al wel heel erg lang Zoey de Zebra van Christel Krukkert een keertje maken).
En dat groene is voor een busje tulpen voor de verjaardag van mijn schoonmoeder en voor orchideeën voor moederdag.


Nog even een update over mijn oksel... Het verband is er nu af sinds vrijdagmiddag... Pfff... Ik ben echt bont en blauw... Alle kleuren van de regenboog kun je wel zeggen... Alleen ik ben niet tevreden... De bult is wel leeg... maar overig vel niet verwijderd, dus heb nog steeds een bult... Waar ik nu dus meer last van heb... Morgen over een week moet ik weer voor controle... Dan maar even goed uitvragen. Zoals het nu is ben ik zeker niet tevreden... En die blauwe plek is echt geen pretje!


Oh ja... al mijn sleutelhangers zijn al verkocht bij de kapster (binnen 3 dagen!!!)... Dus mag ik weer nieuwe gaan maken...





5 opmerkingen:

  1. Leuk die paasswap, ziet er mooi uit
    Ook SUPER dat je al die sleutelhangers hebt verkocht, er is nu ook een friese haakgroep op facebook, misschien ook wel iets voor jou??

    Liefs Klaske xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou da's een lekker voorraadje...jij kan weer even vooruit!! Wat een leuke swap! Vervelend van je oksel, maar ik zou me er nog niet te druk over maken...er is toch aan gerommeld waardoor het opgezet is en blauw, geef je huid even de tijd om te herstellen en misschien valt het dan reuze mee..ik duim in ieder geval voor je!! Fijne tweede paasdag!! Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke paashaasjes!
    Succes met je oksel, lijkt me erg vervelend.
    groeten Cream@

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik lees ze met heel erg veel plezier!

Liefs van Marieke